Site-ul www.gpscenter.ro, denumit in continuare GPSCenter, este detinut si administrat de S.C. ICS NET S.R.L., Cod de identificare fiscala: 16110492, Atribut fiscal: RO, Nr. RC: J07/41/2004.

S.C. ICS NET S.R.L. ("GPSCenter") este operator de date cu caracter personal, inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: 33293.

Executarea / efectuarea tranzactiilor (vizualizarea sau cumpararea de produse) pe site-ul www.gpscenter.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Totodata recomandam citirea cu atentie si a informatiilor prezente la sectiunea Termeni si conditii.

ICS Net certifica faptul ca va respecta prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, a Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice cu modificarile si completarile ulterioare, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic cu modificarile si completarile ulterioare, a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prin inregistrarea pe site-ul www.gpscenter.ro si derularea tranzactiilor initiate, acceptati ca datele dvs. personale sa fie pastrate si prelucrate de ICS Net in urmatoarele scopuri: marketing, reclama, publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Acest tip de informatii pot fi folosite de catre ICS Net numai cu acordul prealabil al clientului.

Va facem cunoscut faptul ca este important sa ne furnizati datele, ele fiind necesare in mod special pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a ne furniza aceste informatii determina imposibilitatea de a va livra produsul / produsele.

Anumite date cu caracter personal pot fi furnizate si catre Instantele judecatoresti, Politie sau Parchet si altor organe abilitate ale statului, numai in baza si in limitele prevederilor legale si numai in baza unor cereri expres formulate in acest sens.

ICS Net se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti si nu trimite corespondenta fara acordul explicit al clientului. ICS Net nu promoveaza SPAM-ul. Oricare utilizator / client care si-a furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul www gpscenter.ro poate opta in orice moment pentru stergerea acesteia din baza de date.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (in acest sens este necesar sa ne trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata personal, la adresa de email office at gpscenter.ro).

Prin citirea acestor informatii ICS NET considera ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Daca optati pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

ICS NET nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

ICS Net isi declina orice fel de raspundere pentru continutul site-urilor la care pagina web www.gpscenter.ro face trimitere.

ICS Net isi rezerva dreptul de a refuza comenzile incomplete sau efectuate fara informatii de baza necesare emiterii documentelor fiscale.

ICS Net isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare in prealabil.

Informatiile colectate si actualizate inainte de implementarea oricaror schimbari, vor fi asigurate in conformitate cu regulile de confidentialitate anterioare. Acestea vor fi comunicate pe www.gpscenter.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementare.