Site-ul www.gpscenter.ro, denumit in continuare GPSCenter, este detinut si administrat de S.C. ICS Net S.R.L., Cod de identificare fiscala: 16110492, Atribut fiscal: RO, Nr. RC: J07/41/2004.

S.C. ICS Net S.R.L. ("GPSCenter") este operator de date cu caracter personal, inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: 33293.

Executarea / efectuarea tranzactiilor (vizualizarea sau cumpararea de produse) pe site-ul www.gpscenter.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Totodata recomandam citirea cu atentie si a informatiilor prezente la sectiunea Termeni si conditii.

ICS Net certifica faptul ca va respecta prevederile Regulamentul (UE) 679/2016 (“Regulamentul general privind protectia datelor”), cu modificarile si completarile ulterioare, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic cu modificarile si completarile ulterioare, a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prin inregistrarea pe site-ul www.gpscenter.ro si derularea tranzactiilor initiate, acceptati ca datele dvs. personale sa fie pastrate si prelucrate de ICS Net in urmatoarele scopuri: marketing, reclama, publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Acest tip de informatii pot fi folosite de catre ICS Net numai cu acordul prealabil al clientului.

Va facem cunoscut faptul ca este important sa ne furnizati datele, ele fiind necesare in mod special pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a ne furniza aceste informatii determina imposibilitatea de a va livra produsul / produsele.

Anumite date cu caracter personal pot fi furnizate si catre Instantele judecatoresti, Politie sau Parchet si altor organe abilitate ale statului, numai in baza si in limitele prevederilor legale si numai in baza unor cereri expres formulate in acest sens.

ICS Net se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti si nu trimite corespondenta fara acordul explicit al clientului. ICS Net nu promoveaza SPAM-ul. Oricare utilizator / client care si-a furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul www gpscenter.ro poate opta in orice moment pentru stergerea acesteia din baza de date.

S.C. ICS Net S.R.L. in calitate de operator de date cu caracter personal cu nr. de inregistrare 33293, va prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 679/2016 (“Regulamentul general privind protectia datelor”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila in acest sens pe teritoriul Romaniei. Astfel, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand interactionati cu noi, in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin intermediul site-ul nostru web www.GPSCenter.ro. Va recomandam sa verificati periodic sectiunea Politica de Confidentialitate, deoarece S.C. ICS Net S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica modul in care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.).

Prin citirea acestor informatii ICS Net considera ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de acces la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si / sau de opozitie la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei, dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protectia datelor.

S.C. ICS Net S.R.L., cu sediul social in Botosani, Jud. Botosani, Str. Sucevei, nr. 1, cod postal: 710068, Tel.: +40752944138, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J07/41/2004, in calitate de operator de date cu caracter personal cu nr. de inregistrare 33293, avand codul de identificare fiscala: 16110492 si atributul fiscal: RO, va sta la dispozitie in scopul furnizarii oricaror informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs la adresa de e-mail owner@gpscenter.ro, sau prin posta sau curier la adresa Str. Sucevei, Nr. 1, Sc. C, Botosani, Jud. Botosani, cod postal: 710068, cu mentiunea ”Protectia datelor cu caracter personal”. Protejam datele dvs. cu caracter personal dupa cum urmeaza: - S.C. ICS Net se angajeaza sa asigure securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor actuale, transmisia datelor se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie, iar stocarea se efectueaza pe servere securizate, asigurand redundanta datelor. Va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand permanent riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. Cui furnizam datele dumneavoastra cu caracter personal: – furnizorilor de servicii de plata / bancare; – furnizorilor de servicii de curierat rapid; – furnizorilor de servicii IT; – furnizorilor de servicii de marketing (daca este cazul); – altor societati cu care dezvoltam programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre(daca este cazul). Daca ne revine o obligatie legala sau daca este necesar sa ne aparam un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice sau legiuitorului. Totodata, ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terti - persoane juridice de drept privat, se realizeaza numai in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate in prealabil cu acestia.

Daca optati pentru inregistrare, va obligati sa furnizati corect datele necesare (numele, adresa si alte informatii utile conform formularului).

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

ICS NET nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

ICS Net isi declina orice fel de raspundere pentru continutul site-urilor la care pagina web www.gpscenter.ro face trimitere.

ICS Net isi rezerva dreptul de a refuza comenzile incomplete sau efectuate fara informatii de baza necesare emiterii documentelor fiscale.

ICS Net isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare in prealabil.

Informatiile colectate si actualizate inainte de implementarea oricaror schimbari, vor fi asigurate in conformitate cu regulile de confidentialitate anterioare.