GPSCenter va efectua livrari oriunde in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese la efectuarea comenzii.

Procedura de livrare demareaza de la confirmarea de catre client a comenzii, on-line sau telefonic.

Din momentul in care ICS Net preda produsele catre firma de curierat, clientul va primi in maxim 5 zile lucratoare produsele comandate (conform specificatiilor).

Numarul de urmarire (AWB) se trimite automat prin e-mail / SMS catre client in momentul efectuarii expedierii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului (cu exceptia produselor comercializate de catre magazinul nostru online in categoria resigilate - explicit, daca este cazul) si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

In cazul in care clientul nu este gasit de curier, la doua incercari in interval de 48 ore, produsele vor fi returnate catre ICS Net, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Kilometrii suplimentari, daca este cazul, vor fi comunicati clientului in cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii. In aceasta situatie, procedura de expediere nu are loc decat cu confirmarea clientului.

In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs, pe langa pretul transportului, se mai adauga 20 lei pentru comenzi sub 1999 lei.

Pentru mai multe informatii despre acoperire va rugam sa accesati pagina urgent-curier.ro

Preturile contin TVA.

* La receptionarea / ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, itransfer, etc) este obligatorie prezentarea unui act de identitate: – Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate; – Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.