• Clienti noi

  Înregistrează-te si câstigă timp ! Creeaza-ti un cont în magazinul nostru pentru un acces mai usor în viitor: plată rapidă, acces rapid la istoricul comenzilor si situatia curenta a comenzilor. Este rapid, fiind nevoie doar de introducerea unei parole în plus fata de finalizarea ca si vizitator.
 • Despre noi

  ICS NET S.R.L. este o firma cu experienta, infiintata de specialisti in domeniul comunicatiilor, care pot oferi competenta intr-un domeniu tehnic foarte dinamic.
  Pornind de la comercializarea produselor si solutiilor IT & C, ICS NET S.R.L. doreste ca prin site-ul propriu gpscenter.ro sa devina o referinta pe segmentul solutiilor de tracking si a echipamentelor de pozitionare in Romania.
  GPSCenter.ro va ofera libertatea de a fi orientat, intr-o lume care redescopera placerea de a comunica liber, de a va proteja persoanele dragi si valorile proprii intr-un mediu cu riscuri potentiale.
 • Politica de confidentialitate

  ICS NET se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
  ICS NET se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la protectia persoanelor, la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
  Datele dvs. personale ar putea fi transmise autoritatilor in drept, cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, in conformitate cu legile in vigoare.
  Daca optati pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.
  Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.