CAMERA VIDEO AUTO 752 WI-FI DUAL

1.283,43 lei

Stoc furnizor

Mio Mivue 752 WIFI Dual este echipata cu caracteristici de siguranta instalate in prealabil, ca sa fiti in siguranta pe șosea. Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System), Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert), sunt integrate, pentru a putea conduce in siguranta si fara incidente. Include si avertismente privind camerele de supraveghere** , modul parcare – detectorul de miscare se activeaza si inregistreaza dintr–o masina parcata fara ca soferul sa fie prezent***.


* Partajarea și/sau transmiterea în direct a informațiilor cu caracter personal este la discretia utilizatorului. Va rugam sa verificati legislatia in vigoare.
** Exclude Franta, Elvetia, Lituania, Letonia, Estonia. Actualizari pentru camerele de supraveghere pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
*** Necesita un accesoriu Smartbox pentru alimentare constanta, disponibil separat, la comanda.
- +
 • Detalii

  Mio MiVue 752 este martorul tau ocular. Camera are o rezolutie 2.5K de tip QHD, 2560*1440p la 30 fps, unghi larg, de 140° si un obiectiv F1,8, conexiune WIFI pentru transfer rapid sau pentru efectuarea de copii de siguranta / partajarea experientei pe retelele sociale prin intermediul aplicației MiVue *, GPS incorporat etc.
 • Specificatii detaliate

  Producător MIO
 • Etichete

  Etichete produs

  • Nu exista nici o eticheta pentru acest produs

  Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Utilizati apostrof (') pentru expresii.

 • Adauga opinia ta

  Adauga opinia ta

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga opinii. Va rugam, sa va autentificati sau sa va inregistrati