QSPORTS RECORDER QSTARZ LOGGER GPS

485,79 lei

Stoc furnizor

Dispozitiv GPS cu chipset MTK II cu un grad ridicat de sensibilitate -165dBm extreme şi 66 - Canal de urmărire, rata de actualizare 1 ~ 5Hz. Pachetul contine: Arm band, cablu mini USB, CD cu Software-ul, cardul de garantie, ghid de instalare rapida, adaptor pentru incarcare la bricheta. Garantie 2 ani.
- +
 • Detalii

  Qsports Recorder Qstarz Logger GPS este GPS-ul cel mai potrivit pentru a fi utilizat in orice fel de activitati sportive, este capabil de inregistrare a activitatilor sportive şi aplicarea lor in QSports, software-ul care va analiza traseul, va calcula caloriile si va fi monitorul dvs. personal de sanatate, precum si cel care va va proiecta planul de antrenament. Qsports Recorder Qstarz Logger GPS este compatibil si cu Windows 7. Qsports Recorder Qstarz Logger GPS poate fi folosit si ca receptor GPS, putand fi conectat prin bluetooth la smartphone, iPhone sau laptop. Astfel, instaland un software cu hartile dorite pe unul din aceste dispozitive, impreuna cu receptorul Qsports Recorder Qstarz Logger GPS puteti ajunge acolo unde va doriti cu un maxim de confort.
  Functionalitati: Inregistreaza si administreaza o varietate de sporturi si exercitii; Plan inteligent de antrenament si tracking pentru o analiza personala; Coordonatele vor fi puse in Google sau blogger Map; Travel Recorder - cea mai simpla modalitate de geotagging: Inregistreaza traseele turistice si le arata pe Google Earth / Google Maps, atribuie fotografiilor coordonatele geografice in care au fost realizate, permite postarea traseelor, pozelor si filmarilor pe internet; Impartaseste traseul sportiv sau de calatorie cu prietenii; Controleaza-ti singur sanatatea si activitatile datorita datelor statistice; Adoptare a celui mai recent chipset MTK II cu un grad ridicat de sensibilitate-165dBm extreme si 66-Canal de urmarire; Consum de energie (lower power) de pana la 12 ore pentru inregistrarea sporturilor; Stand-alone recorder de calatorie pentru a va administra pâna la 200,000 de înregistrari; Subtire, usor si cu un design elegant (are o dimensiune de doar 62L x 38W x 7H (mm)); Rata de actualizare 1 ~ 5Hz; G-Mouse + Bluetooth într-una: receptor GPS cu fir si fara fir; Support button – se apasa manual pentru a memora locatia dumneavoastra preferata imediat; Functie Auto On-Off pentru un control intelligent al energiei; QSports poate înregistra, gestiona şi analiza toate activitatile dvs. zilnic / săptămânal / lunar, cu diferite activităţi sportive, cum ar fi: ciclism, alergare, jogging, alpinism, schi, etc.
 • Specificatii detaliate

  Producător Qtek
 • Etichete

  Etichete produs

  • Nu exista nici o eticheta pentru acest produs

  Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Utilizati apostrof (') pentru expresii.

 • Adauga opinia ta

  Adauga opinia ta

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga opinii. Va rugam, sa va autentificati sau sa va inregistrati