CAMERA FOTO POLAROID DIGITAL INSTANT SNAP

676,48 lei

Stoc furnizor

Specificatii camera foto: - 10 megapixeli, trei moduri de culoare diferite (normal, alb/negru si sepia/vintage), imprimare cu si fara Logo clasic Polaroid si Photo boot mode - 6 fotografii in 10 secunde, indicator de incarcare a spatiului de stocare de pe cardul MicroSD, disponibila in culorile alb, negru, albastru si rosu, Self timer.
Specificatii imprimanta integrata: captureaza, imprima, distribuie - fara a conecta camera la computer - imaginea se imprima automat dupa capturare, imprimare 2x3” full color folosind tehnologia de imprimare Zink® Zero Ink®, No Ink. No Hassles.™ — nu aveti de aruncat cartuse sau riboane de imprimanta (pentru mai multe detalii vedeti specificatiile producatorului).
- +
 • Detalii

  Camera foto digitala Polaroid Snap reprezinta contopirea perfecta a tehnologiei digitale cu nostalgia fotografiei Polaroid instant. Cu performante deosebite, Polaroid Instant Snap beneficiaza de cateva functii unice: fotografiere in trei moduri diferite - normal, alb/negru si sepia/vintage, imprimare cu si fara Logo clasic Polaroid si modul Photo boot - 6 fotografii in 10 secunde.
 • Specificatii detaliate

  Producător Polaroid
 • Etichete

  Etichete produs

  • Nu exista nici o eticheta pentru acest produs

  Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Utilizati apostrof (') pentru expresii.

 • Adauga opinia ta

  Adauga opinia ta

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga opinii. Va rugam, sa va autentificati sau sa va inregistrati