BECKER PROFESSIONAL.5 LMU

1.331,95 lei

Stoc furnizor

Hartile sunt preinstalate pentru 47 de tari europene: Albania, Andora, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican, Belarus.

*Profitati de serviciile Becker Link2 Live Pro Services pe intreaga durata de viata a dispozitivului de navigare. Serviciile pot fi testate timp de 30 de zile de la prima utilizare a aparatului. Pentru a avea acest serviciu gratuit si dupa perioada de testare, acesta trebuie activat prin intermediul dispozitivului, din sectiunea Becker Content Manager. Accesati Becker Link2 Live Pro Services printr-un simplu click pe butonul „Get for Free”. Accesul la acest serviciu este garantat pentru intreaga durata de viata a produsului sau pana cand United Navigation nu va mai primii date de la furnizorii lor terti (oricare eveniment are loc mai intai). Cerintele pentru Becker Link2Live Pro Services: Telefon mobil cu functie hotspot (legatura WiFi), precum si contract de servicii de telefonie mobila cu date mobile, prin care se pot suporta costuri suplimentare. Serviciile Becker Link2Live Pro poate fi testat gratuit timp de 30 de zile de la prima utilizare a dispozitivului. Trafic in timp real disponibil in Austria, Belgia, Elvetia, Germania, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, Polonia, Suedia, Slovenia.
** Valabil numai la activarea online, in termen de 30 zile de la prima utilizare a aparatului de navigatie. Ai parte de pana la 3 actualizari gratuite a hartii pe an si de indata ce o harta cu continut nou devine disponibila in Content Manager. Vei beneficia de Lifetime Map Updates pe intreaga durata de viata a produsului sau pana cand United Navigation nu va mai primii date de la furnizorii lor terti (oricare eveniment are loc mai intai).

- +
 • Detalii

  BECKER Professional.5 LMU** include un ecran cu cadru metalic de calitate superioara, are un diametru de 5 inch (12.7 cm) si display de inalta rezolutie. Un element forte al acestui dispozitiv de navigatie este noul suport auto activ Becker MagClick. Acesta permite o montare puternica a aparatului de navigare in autovehicul, avand ca si contact magnetul patentat. 3D Terrain View prezinta profilurile peisajului, precum si numeroasele atractii turistice de pe traseu, in cea mai realista maniera. Cu interfata Wi-Fi integrata aveti acces la Lifetime Becker Link2 Live Service Pro. Acest serviciu permite accesul la informatii relevante in timp real cu privire la aparatul de navigare in timpul calatoriei. Prin conexiunea WiFi cu telefonul dumneavoastra mobil, Life Traffic permite accesul la informatii actualizate din trafic in timp real. Mai mult, puteti verifica numeroase puncte de interes suprinse in cautarea POI Live. O perioada de testare gratuita de 30 de zile este deja inclusa!* Pentru a ramane concentrat pe drum, Becker Professional.5 LMU este echipat cu interfata pentru Bluetooth®. Conectati telefonul mobil prin Bluetooth® si folositi difuzoarele dispozitivului de navigare ca un sistem hands-free pentru apelurile telefonice in timpul calatoriei. De asemenea, aveti inclus un sistem de dialog Becker OneShot Pro. Acesta nu permite numai intrarea adresei deja stabilite cu o singura comanda vocala, acum, alte functii importante pot fi accesate prin comanda vocala in timpul traseului.
 • Specificatii detaliate

  Producător Becker
  Tip display TFT-LCD resistive Touchscreen
  Display 5"
  Rezolutie 480x800
  Procesor Nu
  Frecventa procesor 528 MHz - 800 MHz
  Memorie RAM Nu
  Memorie ROM 8 GB
  GPS Incorporat
  Conectivitate Bluetooth
  Slot memorie(tip) Micro SD
  Sistem de operare Nu
  Alte detalii Slot memorie: MicroSD de pana la 32GB, Class 6; Memorie interna: 4 GB Flash; Tip display: TFT Resitive Touchscreen resistive, Anti-glare. Antena TMC prin intermediul cablului de incarcare. Garantie - 24 luni.
 • Etichete

  Etichete produs

  • Nu exista nici o eticheta pentru acest produs

  Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Utilizati apostrof (') pentru expresii.

 • Adauga opinia ta

  Adauga opinia ta

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga opinii. Va rugam, sa va autentificati sau sa va inregistrati